In de kapsalon maken wij uitsluitend gebruik van exclusieve, kwalitatief hoogwaardige haircareproducten. Voor de gehele behandeling van wassen, knippen, verven en naverzorging gebruiken wij de producten van Wella, TIGI haircare (Bed Head) en Farouk (CHI).
De haarverf van CHI is amoniavrij. De voordelen hiervan zijn dat de verf gezonder is voor uw haren, zachter voor uw hoofdhuid en beter voor het milieu. Wanneer wij uw haar kleuren met de haarverf van CHI gebruiken we ook voor de afwerking uitsluitend producten uit dezelfde lijn.
Naast CHI werken we met de complete lijn Bed Head van TIGI. Deze hippe haircareproducten ruiken niet alleen verrassend lekker, maar zijn ook haarbeschermend en -herstellend door toevoeging van een mega vitamine mix van vitamine A, B2, B5, D3 en E. De uitgebreide range aan stylingsproducten zorgt voor onnoemelijk veel stijlmogelijkheden.
Voor de make-up gebruiken wij uitsluitend producten uit de make-uplijn van TIGI Cosmetics. Deze continu aangevulde lijn kent een breed kleurenpalet en heeft een hoogwaardige kwaliteit. Zo bevatten alle producten mineralen die het PH-niveau van de huid regelen en de olievrije formule verzorgt het gezicht met vitamines A en E. Door toevoeging van vochthoudende bestanddelen is de make-up long lasting.
MIMI Kappers
Mgr. Vranckenplein 9
6213 HL Maastricht (Wolder, wijk 13)
tel. 043 347 91 21
   L a b o r a t o i r e   i n s a n i t